Danel - Igazságügyi ingatlanszakértő, értékbecslő
1
 Danel Kft. - Igazságügyi ingatlan szakértő felszámolóknak, közjegyzőknek, önkormányzatoknak, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is. Ingatlanszakértő Budapesten.

A Danel Kft 2000-ben alakult. Tevékenységei között 2002-től szerepel az ingatlanokkal kapcsolatos szakértés, valamint a mérnöki- építészeti tevékenység.

2010-ben cégünket megújítottuk. A tulajdonostársak szakmai kompetenciájára alapozva fő működési területünk az ingatlanokkal kapcsolatos szakértés, ingatlanforgalmi és építési igazságügyi szakértői tevékenység. Az új irány a cég nevében is tükröződik: elnevezésünk Danel Igazságügyi Szakértői Kft.

A céget a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szakértői névjegyzékébe bejegyezték, így a cég, jogosult igazságügyi szakértői tevékenységet végezni mind ingatlan-értékbecslési, mind építési szakterületen.

A hivatalos kirendelések mellett továbbra is szívesen fogadjuk magán-megrendelőinket.

Célunk ügyfeleink szakszerű, körültekintő és gyors kiszolgálása, mely elérésében hosszú és széleskörű építészeti, ingatlan-értékelői tapasztalatainkra támaszkodhatunk.

Kölcsönös megelégedettségen és bizalmon alapuló, hosszútávú kapcsolatokra törekszünk Megbízóinkkal, ennek érdekében az ügyekben személyesen járunk el.

Cégünk a Magyar Ingatlanszövetség tagja.

Igazságügyi szakértői tevékenységre szakmai felelősségbiztosítással rendelkeznünk.

Cégünk az alábbi területeken végez igazságügyi szakértést: ingatlan-értékbecslés, építészet, épületszerkezet, építési beruházás, építési szakipar, építési szerelőipar.


Igazságügyi szakértő, értékbecslő  blog Danel, ingatlan szakértő  DANEL Igazságügyi Szakértő Iroda Danel szakértők ingatlan hitel értékbecslés
2016.09.
30
Általában ingatlan adásvételkor derül ki, hogy a régen - akár 20-30 - éve megépült ház vagy házrész nem szerepel a földhivatali térképen,
tovább
igazságügyi szakértő, építész szakértő, ingatlan értékbecslő, budapest, értékbecslés
2016.10.
25
A Levegő munkacsoport egy kiváló tanulmányát olvastam, mely a belvároshoz közeli, tervezett Podmaniczky Park társadalmi hasznosságáról szól.
A tanulmány - számtalan szempontot elemezve - kitér a parkok ingatlanár emelő hatására is.
tovább
igazságügyi szakértő, építész szakértő, ingatlan értékbecslő, budapest, értékbecslés
2018.03.
27
Nemrégiben egy tőlünk délre fekvő országban jártam. Most is, mint mindig, nem csupán a természeti és építészeti értékekre, de az érdekes műszaki megoldásokra is figyeltem.
tovább
igazságügyi szakértő, építész szakértő, ingatlan értékbecslő, budapest, értékbecslés
Igazságügyi szakértő, értékbecslő , értékbecslés Hogyan kezdődött?  
Műszaki Egyetem, Építész kar.
Statika szigorlat, szünetben pingpong, rajzolás hajnalig, 5 év, diplomavédés.
Aztán hosszú utat jártunk be.
Ma már szakértőként a tárgyalóteremben vizsgázunk a bíró előtt …
Több évtized alatt szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat kínáljuk Önnek.
http://www.miszk.hu
http://www.biszk.hu/
http://www.mokk.hu/
http://www.birosag.hu/
 

Kulcsszavak: igazságügyi ingatlanszakértő, ingatlanforgalmi szakértő, ipari ingatlanok és lakóingatlanok értékbecslése. igazságügyi szakértő, értékbecslő.

Danel Kft. a Facebook-on